• Home »
  • »
  • Let’s party

Let’s party

 12,95

Jij kunt wel klaar zijn voor een avond stappen en feesten, maar is je gezicht dat ook? Zorg ervoor dat jij het middelpunt van alle aandacht bent en begin vandaag nog met het voorbereiden van je huid!

Gebruik Let’s Party om de perfecte basis te creëren voor je foundation en je huid te stimuleren, te hydrateren, voor te bereiden en op te helderen voor een gave en zijdezachte finish.


SKU: 7091132586367

Categorie:

Extra informatie

Gewicht 60.0 g

Intens hydraterend
Direct verzachtend
Verjonging van de huid
Langdurige veerkracht
Preventie van vochtverlies

Productbeschrijving

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk en veelvoorkomend component van de extracellulaire matrix van lichaamsweefsels, vooral die van het gezicht. Vroeger werd het verkregen vanuit hanenkammen, maar nu wordt het geproduceerd als een reactief bijproduct van goedaardige bacteriën en is identiek aan de stof die in de huid wordt gevonden. De vochtregulerende bestanddelen collageen en elastine vullen de ruimtes op in het bindweefsel van de huid. HA hydrateert de huid door het vocht vast te houden en de processen te ondersteunen die ervoor zorgen dat je gezicht er mooi vol en gezond uitziet.

Dit gezichtsmasker is speciaal ontwikkeld om de huid op een intense manier te hydrateren. Het bevat antioxidanten om de huid te beschermen en te kalmeren en vochtverlies te voorkomen. Het is een unieke mix tussen een traditionele én compleet vernieuwende aanpak van hydratatie.
Een extract van puur verzorgende hydratatie!!

werkwijze

Stap 1

Reinig je gezicht en dep je huid droog met een handdoek. Het masker moet op een droge huid worden aangebracht.
Voordat je de verpakking opent, verdeel je met je vingers zorgvuldig het serum gelijkmatig over het masker.
Verwijder het masker voorzichtig uit de verpakking en vouw het uit.

Stap 2

Het masker heeft twee lagen. Verwijder de beschermende laag van het masker.
Plaats het masker op je gezicht. Pas de oog-, neus- en mondopeningen aan en zorg ervoor dat het goed aansluit.
Strijk het masker glad, zodat het overal in contact komt met je huid.

Stap 3

Laat het masker 20 – 25 minuten zitten.
Relax, lees een boek, ga even liggen of doe lekker waar je zelf zin in hebt.

Stap 4

Verwijder het masker en gooi het weg. Spoel het overgebleven serum niet af, maar masseer het zachtjes in je huid tot het volledig is opgenomen.
Vergeet niet om het serum dat nog in de verpakking zit te gebruiken. Ideaal om je nek, borst, armen, benen of waar je maar huid hebt, mee in te smeren. Het zou zonde zijn om het weg te gooien.

Sodium hyaluronate, hydrolyzed wheat protein, elastin, glycerin, grapefruit seed extract-organic, cucumber extract, xahtnan gum, sodium hyaluronate, aloe barbadensis gel, vitamin E, carbomer, phenoxyetanol, water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *